10 Mart 2010 Çarşamba

İşte geldim burdayım

Son yazımda şöyle bir cümle kullanmışım;


"Neyse yılbaşı dileklerini kısa tutmak da fayda var umarız gelecek sene de bol bol yazarız yani :)"


Evladım bir iki tane yaz bari sonra uzun süre yazma da insanlar inansın sana. O cümleyi kurmuşsun ondan sonra da 2,5 ay yazmamışsın mantıklı mı bu? Tabii ki sebeplerim var.


Öncelikle twitter denen şeye biraz daha ısınınca burada yazacak çok şey kalmıyor sanırım. Yani twitter'da günlük şeyleri yazabilirken burası daha büyüklerini hak ediyor gibime geliyor ama benim hayatımda da öyle aman aman bir değişiklik olmuyor. Ne bilim diğer arkadaşlarım gibi; keman çalmaya başlamadım mesela veya salsa  öğrenmeye de başlamadım hatta ve hatta şehir de değiştirmedim. Ben hala öğrencilik yaparaktan aynı monoton hayatı sürdürüyorum yani. Mesela bakın keman çalan arkadaş bir coştu her gün yazmaya başladı. Yok bugün ilk dersim şöyleydi yok şu keman virtüözünün konserine gidecem tarzında. (Bu arkadaşın bilgisayarını yenileyerek düzgün bir seviyeye çıkmış olmasını da hesaba katmakta fayda var)


Bakın yine bir söz vermeye çalışayım arada bir yazacam. Yani 1 hafta olur 2 hafta olur ama yazmakta fayda varmış onu hissediyorum çünkü her şey 140 vuruşa sığmıyor.


Hepinize esenlikler dilerken sevgilerimi de sunmayı unutmam.

1 yorum:

M. dedi ki...

Salı günü yaptığımız keman dersi hakkında henüz yazmadım, yarın ilk iş onu yapmalıyım iyi ki hatırlattın :)